Un studio de comunicare cu adolescentul prin limbaje și instrumente specifice vârstei

Un art hub performativ

 

MaMa Teatru, este un teatru “diferit”, experimental, preocupat  de tânărul preadolescent și adolescent aflat într-o continuă căutare a propriei identități și a valorilor generale. A apărut ca o necesitate imperativă rezultată în urma cercetărilor și studiilor realizate în spectrul cultural românesc  care indică o preocupare constantă pentru cultura copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani și lipsa cu desăvârșire a unor instituții preocupate de publicul adolescent, a unor instituții care să genereze constant produse culturale diverse și complexe pentru publicul tânăr.


 MaMa Teatru este un concept de teatru performativ – interactiv, ludic, continuu preocupat de comunicarea și relația directa cu publicul său.


MaMa Teatru abordează titluri ale literaturii universale și teme actuale specifice vârstei precum identitatea socială, relația cu cei din jur, sexualitatea, succesul, puterea, eșecul, fobiile, teme care preocupă mintea tânărului, teme cu care acesta se confruntă direct în mediul social.