Evenimente și campanii

…cu cât vremurile sunt mai noi cu atât și noi trebuie să gândim în sens nou. Gândind și acționând astfel ne vom salva țara!

Abraham Lincon


Educ-Art sprijină și încurajează tinerii în organizarea de evenimente cu iz cultural și artistic. Fie că vorbim de expoziții de artă photografică, design, concerte sau festivaluri internationale, posibilitatea de exprimare liberă este principalul mijloc de evoluție și dezvoltare personală.


Experiența dobândită prin artă ar trebui să fie vazută ca o sursă de inspirație pentru viață. Împreună creem și implementăm campanii de informare, conștientizare și educare pe teme de actualitate. Educ-Art sprijină astfel dreptul generațiilor tinere de a avea acces la experiențe artistice, sociale și culturale special concepute și create pentru ei.


Toate evenimentele generate de această divizie a platformei educaționale Educ-Art promovează implicarea, asumarea și responsabilizarea tinerilor care se vor putea implica direct prin programe de voluntariat.


Educ-Art nu se adresează doar tinerilor în cautarea succesului ci și specialiștilor, profesioniștilor din sectorul creativ: actori, regizori, dramaturgi, scenografi, scenaristi, designeri, etc.


Conferințele pentru profesioniști au scopul de a le facilita acestora accesul la tendințe și tehnici actuale, de a-i racorda la ceea ce se realizează în materie de teatru, dans, artă vizuală, dincolo de granițele țării, precum și pentru a le facilita accesul la rețele mondiale de artă.